Autor: Jaanus Kangur • 2. november 2020

Vahel on empaatia kõige suurem manipulatsioonivõte

Saates „Tegijalt tegijale” on külas Tartu ülikooli psühholoogiainstituudi vanemteadur Andero Uusberg.
Tartu Ülikooli psühholoogiainstituudi vanemteadur Andero Uusberg
Foto: MADIS SINIVEE

Mis on emotsionaalse enesejuhtimise ja vaimse tervise „ingver, küüslauk ja mesi”? Miks on tööandja seisukohalt oluline, et töötajad suudavad ennast hästi emotsionaalselt juhtida? Millised sõnumid jõuavad inimesteni ja millised pigem mitte? Sellest räägib Tartu ülikooli psühholoogiainstituudi vanemteadur Andero Uusberg.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456