Autor: Indrek Kald • 7. juuli 2021

Kuidas tootmisettevõttes edukalt kaugtööd rakendada?

Norma kauaaegne juhatuse esimees Peep Siimon, kes pälvis hiljuti parima kaugtööd soosiv juhi tiitli, vestles „Äritehnoloogia saates” Elisa Eesti ärikliendiüksuse juhi Margus Vainoga paindlike tööviiside teemal.
Viimase aasta jooksul on paljud inimesed pidanud kaugtööd tegema, kuid kõigil ei ole see võimalik.
Foto: Matej Kastelic/PantherMedia

Muu hulgas selgus, kuidas rakendada kaugtööd tootmisettevõttes ning millega hoida hajusate tiimide distsipliini ja motivatsiooni. Saates kuuleb ka, kas kaugtöö annab konkurentsieelise ja milline on pandeemia-järgne uus normaalsus büroopindade turul. Saadet juhib Indrek Kald.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456