Autor: Hando Sinisalu • 15. november 2021

Ka soojal maal hotellis asuva kodukontori kulusid saab ettevõttega jagada

Raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby omanik Krista Teearu rääkis, et osa kodukontori kuludest võib ettevõtte kanda jätta sõltumata sellest, kas kontor asub korteris, hotellis või hoopis välismaal.
Krista Teearu

Teearu selgitas Äripäeva raadios, mis mahus ja millised kodukontori kulud võib ettevõtte kanda jätta ja kuidas saab osa üürist või laenust ettevõtte kuludesse panna. Lisaks rääkis ta, kuidas kulusid jagada, kui inimesel on mitu kodukontorit ning mis juhul võib välismaa reisi komandeeringuks arvestada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456