Autorid: Pille Ivask, Eliisa Matsalu, Kristjan Pruul • 6. juuli 2022

Ettevõtjad, tõstke palka kasumi arvelt!

Lennunduses on praegu ärevad ajad, järjekorrad lennujaamades on pikad ja kummitab tööjõuprobleem.
Foto: Andras Kralla / Äripaev
Statistika näitab, et ettevõtted on juba usinalt hindu tõstnud ja kasumit kasvatanud, mistõttu saab inflatsioonist tekkiva palgasurve vastu minna just selle rahaga, tõdesid ajakirjanikud möödunud nädalal saates “Äripäev eetris”.

Oma palgapoliitika peaksid kriitilise pilguga üle vaatama ka lennufirmad, kes maadlevad praegu tööjõukriisi ja töötajate protestidega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456