Autor: Lauri Leet • 26. oktoober 2022

Sõõrumaa firmas tõstab paljude töötajate palka alampalga tõus

Forus Grupi tegevjuht Margus Nõlvak ütles saates „Kinnisvaratund“, et suure hulga ettevõtte töötajate jaoks on palgatõus seotud alampalga tõusuga ja ülejäänute palgatõus toimub eraldi läbirääkimiste kaudu.
Margus Nõlvak
Foto: Raul Mee

Rääkides turvatöötajatest, on palgatõus Nõlvaku sõnul seotud väga palju riikliku alampalga kasvuga. "Ma väga loodan, et jõuame ühiskonnana sinna, et turva- ja puhastusteenuseid ei peeta madala väärtusega töödeks ning neid hinnastatakse vastavalt sellele, kuidas me hindame oma turvatunnet tegelikult, ehk siis kõrgelt," ütles Nõlvak. Nõlvak tunnistas, et turva- ja puhastusteenuse sektorisse on töötajaid keeruline leida ning see läheb kogu aeg raskemaks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456