Autor: Gregor Alaküla • 11. november 2022

Telia: idufirmad ei võta töötajaid ära, sest kõik ei taha seal töötada

Idufirmadesse kipuvad pigem nooremad inimesed, leiab Telia Eesti esindaja.
Foto: Raul Mee
Idufirmasse kipuvad pigem noorema põlvkonna esindajad, kes tahavad rohkem hektilist töökultuuri, märkis Telia Eesti Microsofti ja töökoha kliendilahenduste osakonna juht Reimo Lepp.

Paljud ettevõtted on hädas, et idufirmad napsavad head töötajad endale. Reimo Lepp rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis kõlanud intervjuus, et idufirmasse mineku tingib kokkuvõttes siiski töökultuur. Seetõttu on seal vähem vanema põlvkonna esindajaid, kes on harjunud töötama suuremas ja küpsemas ettevõttes ning on kindlate tööprotsesside ootustega.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456