Autor: Indrek Lepik • 17. juuli 2023

Ökonomist: tööpuudus peabki kasvama

Kuna möödunud aastatel on mitmes sektoris olnud töötajaid väga keeruline leida, on tööandjad oma töötajatest seni kümne kümne küünega kinni hoidnud. See aga ei pruugi majandusele jõukohane olla, rääkis ökonomist Kristo Aab.
Ökonomist Kristo Aab näeb, et madal tööpuudus võikski kõrgem olla.
Foto: Raul Mee

“Võib-olla me oleme mingis valguses ülemehitatud teatud sektorites, teatud valdkondades. Kui me räägime, et eelmisel aastal oli meil väike majanduslangus, aga tööpuudus on ikka viie protsendi juures, siis see võib-olla ei olegi meile jõukohane, peaksimegi natukene sealt ülespoole liikuma,” rääkis Aab Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456