14. september 2023

VÕTAga uuesti õpirajale ja kiiremini uute teadmisteni

"Õppetunni" saates räägime VÕTAst - varasemate õpingute ja töökogemuse arvestamise süsteemist.
Mari-Liis Lind ja Ave Mellik (paremal).
Foto: Andres Laanem

Kuidas varasemad õpingud ja erialane töökogemus võiksid olla abiks uuesti õppima asumisel või õppekava täitmisel ja kraadi omandamisel? Kas VÕTA aitab võita aega ja muuta õpingud väärtuslikumaks, keskendudes uute teadmiste ja oskuste omandamisele, või on oht ka millestki ilma jääda?

Saatekülalisteks on Mõttekoda Praxis kommunikatsioonijuht Ave Mellik ja Tallinna Ülikooli Haridusteaduste instituudi õppejuht Mari-Liis Lind. Saatejuht on Katre Savi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456