Autor: Helen Roots • 26. detsember 2023

Kuidas arenguvestlus ka päriselt arendav oleks

Aasta viimane saade „Töö ja palk“ uurib seekord süvitsi midagi, millega ettevõtetes just praegusel ajal tegeletakse või kohe-kohe tegelema hakatakse – selleks on mõistagi arenguvestlused.
Helen Roots ja Ruti Einpalu.
Foto: Andres Laanem

Personaliuudiste juht Helen Roots on kutsunud endale vestluspartneriks coachi ja koolitaja Ruti Einpalu, kelle jaoks kõikvõimalikud vestlused on südameasi. Ruti abiga saame selgeks, mille poolest erineb arenguvestlus muudest vestlustest, miks sel nii palju toredaid nimesid on ja miks seda ikkagi pidada tasub.

Samuti uurime, millele peaks enne arenguvestlust keskenduma juht ja millele töötaja, mis tunde peaks looma üks kordaläinud arenguvestlus, kui tähtis roll on usaldusel ja mida arenguvestlusel kindlasti teha ei tohi.

Saate „Töö ja palk“ meeskond tänab oma lojaalseid kuulajaid ning soovib kõigile rahulikku pühadeaega ja põnevat uut aastat! Aitäh, et olete meiega!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456