Autor: Jessica Agneta Kari • 6. mai 2024

Mis on edukate juhtide ühine näitaja?

Üks juhtimiskvaliteedi tõstmise meetodeid on tavapärasest rutiinist välja astumine ja enda kohta regulaarselt tagasiside küsimine. Et inimesed julgeksid seda anda, tuleb luua tugev ja usaldusväärne suhe oma töötajatega. Kuidas seda teha ja miks see nii oluline on?
Veiko Valkiainen ning Jessica Agneta Kari.
Foto: Meelika Riiberg

Saates "Äripäeva juhtimiskool" arutletakse 350 juhi kogemuste põhjal, mis teeb ühest juhist eduka juhi. Neist kogemustest on inspireeritud ka saatekülalise, juhtimiskoolitaja ja coachi Veiko Valkiaineni koolitus "Kaasaegse juhi väljakutsed iseenda ja organisatsiooni juhtimisel" Äripäeva Akadeemias.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456