Autor: Shokobox • 1. november 2023

Aasta magusaim aeg on käes: miks on ainulaadsed maiustused parim ärikink

Kui jõuluaeg läheneb, otsivad Eesti ettevõtted korralikku ärikingitust - midagi, mis kõnetab, rõõmustab ja jätab kestva mulje. Kui kõik uued ja huvitavad lahendused on läbi käidud, naastakse tihti ikkagi vana hea lahenduse juurde – maitsev kommikarp, mida täiustab kaunis kujundus.

Shokoboxis mõistame ärikingituste nüansse. Aasta jooksul valmistame maiuseid, mis on kohandatud mitmesugusteks firma või asutuse sündmusteks ja töökaaslastega tähistamiseks. Olgu selleks ettevõtte tähtpäeva või aastapäeva tähistamine, lihtsalt tänu avaldamine - meie isikupärastatud maiustused on olnud lugematute ettevõtete valik. Ehkki me teenindame erinevaid sündmusi aastaringselt, on täna kahtlemata kõneaineks jõulukingitused.

Miks just maiustused on hea kingiidee?

Kvaliteetsetel maiustustel on mitmeid eeliseid:

Meeldivad kõigile. Kui kahtled kingisaaja maitse-eelistuses, siis mõne tolmu koguva eseme asemel on kommikarp kindla peale minek, sest sellest ei jää midagi alles.

Bränding: Ilus kinkekarp säilitatakse ja nii jääb see Sinu logo ja ettevõtet pikaks ajaks meenutama.

Pidulikkus: Kommikarbid ja maiustused seostuvad paljudele jõuludega ja kommikarbi saamine loob sooja tunde.

Mitmekülgsus: Maiustusi saab kohandada vastavalt hooajale, sündmusele või ettevõtte brändile. Olgu selleks siis jõuluteemalised šokolaadid, sünnipäevakommid või firma logo ja värvidega maiustused.

Kompaktne ja lihtne jagada: Maiustused ei vaja eritingimusi hoiustamiseks, neid on vajadusel võimalik saata postiga või kulleriga, need ei võta palju ruumi ja on vähenõudlikud.

Meie erinevaid jõulutooteid saad vaadata ja tellida siit: shokobox.ee/tootekategooria/joulumaiused/

Kui tahad oma kliendil terve detsembri meeles püsida, on hea idee hankida personaliseeritud jõulukalender: shokobox.ee/toode/advendikalender-sokolaadiga-kahepoolne/

Shokobox on tegutsenud juba alates 2012. aastast ning teenindanud kümneid tuhandeid rahulolevaid kliente.

Võta meiega julgelt ühendust ja aitame leida sobivaima lahenduse Sinu selle aasta jõulukinkideks!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456