Autor: Shirts & Co • 31. detsember 2023

3 strateegiat slotimängude mängimiseks

Kuigi slotid on õnnemängud, leidub mõningaid strateegiaid, mis aitavad mängimisel tulemusi parandada. Järgnevalt kirjeldame kolme populaarset strateegiat, mida tasub kasiino slotimänge mängides kasutada.

Panuste taseme tõstmine

See on kõige populaarsem slotikastrateegia, mis kasutab panuse suuruse määramiseks astmeid või tasemeid. Enne mängima asumist tuleb määrata esimese panuseühiku suurus. See ei tohiks olla rohkem kui 1% kogu seansi jaoks ettenähtud rahasummast. Mängu alguses panustatakse üks ühik ja pärast viit järjestikust kaotust tõstetakse panuseühiku väärtust. Kõigi panusetasemete vahe peaks olema viis ühikut.

Näiteks kui panustada 1 euro keerutuse kohta ja kaotada viis järjestikust keerutust, tuleks taset tõsta ja hakata panustama 5 eurot. Kui kaotus tabab veel viiel järjestikusel voorul, on järgmine tase 10 eurot keerutuse kohta. Pärast võitu pöördutakse tagasi panustamise algtasemele ja alustatakse kogu protsessi uuesti.

Selline strateegia on parim kaotuste tagasivõitmiseks. Panust suurendades on ju võidusumma võidukombinatsiooni saabumisel suurem. Selle strateegia ainukeseks, kuid oluliseks riskiks on see, et ettenähtud mängueelarve saab otsa enne võidu saabumist. Kui nii peaks juhtuma, siis tuleks kaotusega leppida ning mängimine selleks korraks lõpetada.

Fikseeritud protsendiennustus

Selle strateegia rakendamisel on tarvis teha pidevalt protsendiarvutusi ning seega peaks kalkulaator kogu aeg läheduses olema. Panuse suurust ei muudeta siin võidetud või kaotatud voorude põhjal. Selle asemel mängitakse kogu aeg kindla protsendiga kasutada olevast eelarvest. 5% on arvutamise mõttes mugav, kuid turvalisemaks mängimiseks sobib paremini 3%.

Niisiis, oletame, et eelarve on 100 eurot, mis tähendab, et esimene panus on sellest 3% ehk 3 eurot. Võidame näiteks kohe esimese keerutusega 13 eurot ning nüüd on mängueelarve 110 dollarit. Järgmine panus, jällegi 3% mängueelarves on juba suurem, ehk antud näite puhul 3,3 eurot. Kõik mänguautomaadid ei võimalda teha väga täpseid panuseid ning seetõttu tuleb vahetevahel panuse summa ümmardada. Strateegia sobib kasutamiseks kogu mängusessiooni jooksul.

See optimeerimisstrateegia suurepäraselt kõrge väljamakseprotsendiga slotimängudes kasutamiseks. Süsteem on ka igati loogiline – kui õnn on parasjagu mängija poolel, saab mängida suuremate panustega ning kaotusteseeria ajal näeb strateegia ette panuste vähendamist. Strateegia puuduseks on vaid see, et pidevalt tuleb arvutada ning see võib osa mängulõbust ära võtta.

Peavõidu strateegia

Peavõit ehk jackpot on slotimängudes kõige ihaldusväärsem auhind. Selle võitmine ei ole sugugi igapäevane juhtum, kuid selle eest võib olla tegemist miljoni euroni küündiva summaga.

Kui on soov välja minna slotimängu peavõidule, tuleb esmalt selgeks teha eeltingimused ja reeglid, mida kasiinod on kehtestanud. Mõne mängu puhul peavad mängijad peaauhinna võitmiseks panustama teatud miinimumsumma. Teatud mängudes saab jackpotti võita ainult boonusvoorust. Välistatud pole seegi, et peavõitu jahtivad mängijad peavad ennast esmalt registreerima ning osalemiseks lisaraha maksma.

Kuivõrd peavõit on veebikasiinodes nagu Vivatbet haruldane nähtus, tuleb valmis olla pikkadeks mänguseanssideks. Ka mängueelarve peab jackpoti võitmiseks olema tavapärasest suurem. Mida rohkem keerutusi on võimalik teha, seda suurem on võitmise tõenäosus. Kuna mängida tuleb palju, on mõistlik kasutada väikseimat lubatud panust ning seda hoolimata sellest, et suuremad panused käivitavad jackpoti sagedamini.

Lisaks tasub varuda kannatust ning lasta peavõidul kasvada. Kuna jackpoti võitmise tõenäosus jääb samaks, on mõistlikum mängida siis, kui peaauhind on jõudnud juba muljetavaldava tasemeni.

Harjuta slotimänge tasuta

Algajal slotimänguhuvilised on mõistlik esimese asjana slotimängudega tutvust teha. Online kasiinod, nagu näiteks Vivatbet, pakuvad enamasti tervitusboonusena ka tasuta keerutusi ja kõigepealt võikski slotimängude avastamiseks need ära kasutada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456