Autorid: Sigrid Hiis, Sigrid Kõiv • 18. detsember 2023

Ehitusmaterjalide müüjate III kvartali TOP: keskmine palk kasvab vaatamata käibe kahanemisele

Ehitusmaterjalide müüjate kolmanda kvartali tulemustest selgub, et sektori kümne edukama ettevõtte käive on küll vähenenud, kuid samas on töötajate palk tõusnud keskmiselt 15,7%.
K-Rauta kaubakäitleja Anders kasutamas andmeassistenti (PDA). Pildistatud Tallinnas Tondil asuvas kaupluses.
Foto: Erik Prozes, Erik

Ehitusmaterjalide müüjate kolmanda kvartali konkurentsiraportist selgub, et sektori suuremad ettevõtted on aastaga kaotanud käivet, kuid kasvatanud turuosa. Kõige vähem on aastaga käivet kaotanud 5 suurimat ettevõtet, nende käive kahanes 7 protsenti, samas kasvas turuosa 2 protsendipunkti võrra. 10 suurimat kaotasid aastaga 8 protsenti käibest ja 15 suurimat 10 protsenti. Mõlema suurusjärgu turuosa kasvas sama perioodi jooksul 3 protsendipunkti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456