Autor: Personaliuudised.ee • 22. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltimaade suurimat virtuaalset töömessi on külastanud üle 20 000 inimese

Foto: CV-Online
Üleeile algas CV-Online’i korraldatav Baltimaade suurim virtuaalne töömess „Karjääripäev”, mis kestab 8 päeva. Ettevõtte turundusjuht Heikko Gross kirjeldas Personaliuudistele lahkesti, mis sorti projektiga on tegu ja kellele see on suunatud. Niisiis, kel pole aega laua tagant tõusta – kiiresti virtuaalsele messile!

Virtuaalmessist võtab osa üle 50 ettevõtte kõigist Balti riikidest, messil saab tööandjatega virtuaalselt suhelda, vaadata tööandjate kuulutusi ning tutvuda tööandjate sisestatud piltide, videote ja muu interaktiivse sisuga. Huvi messi vastu on olnud suur: täna hommikuse seisuga oli virtuaalmessi külastanud juba üle 20 000 inimese ja prognoositav külastajate hulk on 50 000 ümber.

„Füüsilise messi mõttes on kahe esimese päevaga üle 20 000 külastaja kindlasti väga suur number, samas virtuaalmessi puhul täiesti ootuspärane tulemus, sest puuduvad füüsilise ja ajalise faktoriga seotud barjäärid. Kahtlemata liigume järjest enam otsesuhtluse suunas ja seda ka tööotsingu rindel. Eriti oluline on see praegu töötavate inimeste jaoks, kes soovivad samuti ennast tööturul toimuvaga kursis hoida, kuid ei leia seda 2–3 tundi oma päevast, et füüsilist messi külastada,” tutvustas virtuaalmessi CV-Online’i turundusjuht Heikko Gross.

 Virtuaalmessil on oma stendiga väljas nii Eesti, Läti kui ka Leedu tööandjad, Baltikumi-ülese stendiga on väljas 12 tööandjat, kohalikele ehk Eesti külastajatele suunatud stendiga on esindatud 26 ettevõtet. Virtuaalmessist võtavad osa eri valdkondade tööandjad nagu Ramirent, Hurtigruten, Transcom, Omniva ja paljud teised.

„Lisaks suhtlusele tööandjatega toimub CV-Online’i boksis tööotsijate nõustamine – saab küsida huvipakkuvate teemade kohta, olgu need siis seotud CV koostamise, kandideerimise või tööturu olukorraga,” andis Gross ülevaate messil toimuvast.

CV-Online kuulub gruppi Alma Media OYJ, kuhu kuulub ka Horvaatia tööportaal MojPosao, mis on tarkvara väljatöötamise taga. Sarnaselt Eesti ja Baltimaadega toimub ka seal virtuaalmess ümberkaudsete maadega koos (Balkanimaades viimati toimunud messi n-ö staatilise versiooniga võib tutvuda siin). Seega on tegemist varasemalt läbi proovitud mudeliga, mis on ka Eesti ja Baltimaade turul nüüd jubakenasti käima läinud. Pole välistatud, et ümberkaudsetes regioonides hakatakse tulevikus sama tarkvara põhjal messe korraldama, kindlasti on see tuleviku suund. Inimesed soovivad interaktiivset suhtlust ja teisalt annab see suurema kontrolli tunde, kui infot saab tööandjalt otse küsida, suhelda ja enda kohta vajadusel midagi taustaks rääkida, mida on võib-olla keerulisem kandideerimisdokumentidesse kirja panna.

Virtuaalmessi saab külastada 20.–27. aprillini aadressil www.karjaaripaev.ee.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456