4. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

12 HR-teemalist arutelu arvamusfestivalil

Arvamusfestival toimub 11.-12. augustil Paides.
Foto: Raul Mee
11.-12. augustil kogunevad tuhanded inimesed Paidesse, et kaasa rääkida iga-aastasel arvamusfestivalil. Kuna festivali kahe päeva jooksul toimub 160 erinevat arutelu, noppisime kavast välja just HR-valdkonda puudutavad arutelud.

Sel aastal on fookuses mitu olulist teemat, näiteks välisvärbamine, mille teemalisi arutelusid korraldavad Work in Estonia (EAS), Archimedes ja kultuuriministeerium koostöös erinevate ettevõtetega. Lisaks on tuleb mitmel arutelul juttu inseneride pealekasvust, palkadest ja töötamise tulevikust.

Kui enamik arutelusid on eesti keeles, siis üks viiakse läbi ka inglise keeles. „Diversity in the Estonian workplace and society: The good, the bad and the ugly” on mõeldud just Eestis töötavatele välismaalastele. Arutelu on üles ehitatud maailmakohviku meetodil, kus vestlused toimuvad väikestes gruppides. Kui sinu ettevõttes töötab välismaalasi, siis tule ise ja soovita kindlasti ka oma kolleegidele. Facebooki-sündmuse leiad SIIT!

11. august, reede      

1. Välistööjõu kaasamine Eestis: mis on tehtud ja mida on veel vaja teha?

2. Uus töö, uued reeglid?

3. Insenerimõte ajas

4. Kuidas töö on muutnud inimest ja inimene muudab tööd?

5. Värbamine teisest kultuuriruumist – kus on paindlikkuse piir?

6. Neljas tehnikarevolutsioon – kas Eesti on rongist maha jäänud?

7. Kas võtta paus või rühkida kiire lõpuni?

12. august, laupäev !  

1. Diversity in the Estonian workplace and society: The good, the bad and the ugly

PS! Sellel üritusel on ka Facebooki üritus

2. Tulevikuerialad 2030

3. Kas palgad tapavad Eesti majanduse?

4. Täiskasvanuks saamise võlu ja valu Eestis ja Euroopas

5. Õpirändur 45+? Milles küsimus?

Tule ja avalda oma arvamust ning saa neil teemadel targemaks.

Autor: Kaisa-Triin Karu, Work in Estonia

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456