5. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökiusu ennetav personalipoliitika – mis see on ja kuidas seda rakendada

Tööpsühholoog ja superviisor Taimi Elenurm
Foto: Raul Mee
Kuidas ennetada töökiusu? Erinevustega arvestav ja tööheaolu toetav personalipoliitika, töökiusu võimalikest ilmingutest ja juhtumitest teavitamine ning koolitus nendega toimetulekuks aitavad töökiusu riski vähendada. CIPD (Chartered Institute of Personnel and Development) soovitab selleks järgmist.

Leppige nii meeskonnas kui ka organisatsioonis kokku töökiusu ennetava personalipoliitika põhimõtted. Nendest rääkimine aitab parandada teadlikkust sellest, mida keegi võib tajuda kiusuna ja mis seda kindlasti pole.Teavitada tuleb ka küberkiusamisest, seepärast esitage näiteid ahistamisest, kiusamisest ja ähvardamisest sotsiaalmeedias ja sisevõrgu kaudu ning arutage läbi olukorrad, mida keegi on töökiusuna tajunud.Selgitage kiusamise kahjulikke mõjusid ja seda, miks see pole lubatud.Selgitage kiusamise õiguslikke tagajärgi ja kirjeldage kulusid, mis sellega võivad kaasneda.Kirjeldage, kuidas on võimalik abi saada ja kaebusi esitada. Kavandage ja leppige kokku toimingud (kaebuste esitamise ja menetlemise kord, selle seotus diskrimineerimise vähendamise ja ebavõrdse kohtlemise poliitikaga vms) ning kanalid (usaldusisik, mentor, töökeskkonnavoliniku jututunnid vms).Käsitlege kaebusi kiiresti, suhtuge neisse tõsiselt ja säilitage konfidentsiaalsus ning hoiduge osaliste ohvristamisest.Selgitage kõigi juhtide vastutust töökiusu ennetamisel ja töötajate esindajate rolli selles.Rõhutage, et iga töötaja vastutab oma käitumise eest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456