4. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Firmaürituste korraldamine stressivabaks ja efektiivseks

Foto: Pexels.com
Kui mitu närvirakku kaotasid sa eelmist firmaüritust korraldades? Olgu tegemist suvepäevade, jõulupeo, seminaride, tooteesitluste või koolitustega – osalejate ootused on alati kõrged ja korraldajana ei taha me kedagi alt vedada.

Edukas üritus ei olene vaid headest ideedest. See on tõeline projektijuhtimine, mis eeldab koostööd erinevate partneritega, eelarve jälgimist ja tegevuskava paika panemist. Kas oled olnud olukorras, kus arvad end olevat ürituse korraldamisega järjel, kui järsku avastad, et bändile on jäänud toitlustus tellimata või õhtujuhi ülesanded läbi rääkimata. Sellised viimase hetke avastused viivad stressitaseme lakke ja kui peo aeg käes, pole sul korraldajana enam jaksu oma töö vilju nautida.

Et sul ürituste korraldamine sujuvamalt läheks, pea silmas järgnevat:

Püstita eesmärkTunne projektijuhtimise põhimõtteidTunne projektijuhtimise tööriistuTunne ideede genereerimise vahendeidOtsi konkreetseks ürituseks kõige sobilikum ruumKoosta eelarve

Kui sul need sammud on läbitud, saad hakata kogu üritust üles ehitama. Kümneaastase koolitajakogemusega ja kümneid projekte läbi viinud Mari Kõlli peab projektijuhtimise juures kõige olulisemaks oskuslikku planeerimist ja ladusat inimestega suhtlemist. Kui sul need kaks oskust on olemas, sujuvad sinu korraldatavad firmaüritused probleemideta ja kui ka peaks mõni ootamatus tekkima, oskad selle stressivabalt lahendada. Peamine on, et naudiksid nii töö protsessi kui selle tulemust.

Kõigil meil aga pole eeltoodud oskusi ja nii tekitab iga ees ootav korraldustöö muremõtteid ja ebakindlust.

Juba 9. aprillil toimub Äripäeva Akadeemia ja Sekretär.ee koostöös koolitus „Firmaürituste projektijuhtimine”, mis õpetab edukalt ja stressivabalt meeldejäävat firmaüritust korraldama! Koolitust viib läbi suure kogemuste pagasiga koolitaja Mari Kõlli. Tutvuge koolituse programmiga SIIN.

Autor: Laura Tahk, Sekretär.ee juht

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456