Autor: Helen Roots • 20. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

"Töö ja palk" on jalgpalli lainel

Käes on jalgpallikuu ja ka tänane saade "Töö ja palk" on pööranud pilgu palliplatsile, et vaadata üle, mis toimub jalgpallurite palgamaastikul.

Kas ainult jalgpalli mängides on võimalik Eestis oma pere ära elatada või tuleb siiski välisklubide poole vaadata? Kuidas kujuneb ja millest koosneb jalgpalluri töötasu? Millal ja mille alusel saab jalgpallis palgatõusu küsida? Mille eest ootavad karistused ja palgakärped? Kuivõrd erineb meeskonna treeneri töö juhi omast?

Need ja paljud teised küsimused saavad vastuse tänases saates "Töö ja palk". Jalgpallitöö juttu kommenteerivad stuudios ajakiri Jalka peatoimetaja Indrek Schwede ja Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Saadet juhivad Helen Kõrgesaar Personaliuudistest ja Indrek Mäe Äripäeva börsitoimetusest.

Niisiis kell 13 nagu ikka: raadio Äripäeva sagedusele (92,4 MHz) ja mõnusat suvist tööjuttu kuulama! Saade on järelkuulatav ja ilmub ka õige pea Personaliuudised.ee saidile rubriigi Podcastid alla, kus saad järele kuulata ka varasemaid "Töö ja palga" saateid.

Ajakirja Jalka peatoimetaja Indrek Schwede, Personaliuudiste juht Helen Kõrgesaar ja Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim
Foto: Indrek Mäe
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456