Autor: Rein Reisberg, tööinspektsioon • 11. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korduma kippuvad küsimused

Lugejate küsimustele vastavad tööinspektsiooni nõustamistalituse juhataja Kaire Saarep ja tööinspektsiooni töökeskkonna konsultant Rein Reisberg.
Foto: Pixabay.com

Ettevõtte juhini on jõudnud kuuldused, et osakonnajuht teeb oma osakonna töötajatele kohatuid märkusi riietuse, soengu, kehakaalu jms kohta. Samuti olevat ta osakonna koosolekul alavääristanud uut kolleegi, kes saatis kogemata e-kirja valele isikule. Need on üksnes kuulujutud, mis on jõudnud ettevõtte juhini, ükski töötaja kaebust esitanud pole. Millised on sellises olukorras juhi kohustused ja millised võivad olla võimalikud tagajärjed, kui ettevõtte juht olukorrale ei reageeri?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456