Autor: Helen Roots • 27. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

„Töö ja palk” – viimaks siiski uutmoodi!

Jaanuari alguse saadet välja hõigates kuulutasin julgelt, et on asju, mis ei muutu, ent alates homsest on saade „Töö ja palk” eetris uuel ajal.

Varasema kolmapäeva asemel võib saadet nüüd kuulata kord kuus teisipäeviti kell 15.00 ja esimene saade on eetris juba homme!

29. jaanuari „Töö ja palk“ on kokku pandud konverentsi Palga Päev populaarseimatest ettekannetest. Saate esimeses pooles räägib Arvato Services personalijuht Pille Room, kuidas palk kujuneb, saate teise poole aga sisustab Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik Kadri Seeder, kõneldes sellest, kuidas palgamuutus ja erinevad lisatasud töötajate käitumist mõjutavad.

Neile, kes veel kursis ei ole: Personaliuudiste saade „Töö ja palk” on eetris Äripäeva raadio sagedusel 92,4 MHz ning on järelkuulatav ka podcastina.

Head kuulamist!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456