Autor: Pille Room • 29. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaugtöö plussid ja miinused

Kaugtöö on tõenäoliselt ainus töötamise viis, kus lihtsalt istumise ja lobisemise eest palka ei maksta, sest kui töötajat silmapiiril tööd tegemas pole, saab tema tööd hinnata ainult selle järgi, milline on tegelik tulemus.
Foto: Antonio Guillen Fernández, Scanpix/Panthermedia

Adobe EMEA regiooni äriarenduse juht Mark Greenway on öelnud, et kaugtöö on viimaste aastate kõige revolutsioonilisem suundumus, mis võimaldab intuitiivsemat töökogemust, parandab töötaja produktiivsust ja vabastab inimese kontoriorjusest. Kaugtöö ei ole alati lihtsalt võimalus töötada kodukontoris, vaid see on ka võimalus teha tööd globaalsel tasandil kodumaalt lahkumata.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456