Autor: Urve Vilk • 25. aprill 2019

Priit Karjus: personaliinimestele on jäetud tehniline töö

Strateegiline nõustaja Priit Karjus usub, et personalijuhtide jaoks on kujunemas tähtsaks küsimuseks, kas nad suudavad end mängida strateegiliste otsuste laua taha või mitte.
Strateegiline nõustaja ja Executive MBA programmi juht Priit Karjus
Foto: Meeli Küttim

Paljud Eesti ettevõtted tegelevad eesmärkide püstitamise ja nende täitmise asemel turul toimuvale reageerimisega, räägib strateegiline nõustaja ja Executive MBA programmi juht Priit Karjus. „Enamik Eesti ettevõtetest on väiksed ja reageerimist on palju – nina on vastu lina ja perspektiivitunnetus lühike,ˮ räägib Priit. Nii jäädakse kinni tänapäeva lõksu. „Öeldakse, et strateegial pole mõtet, sest kui selle valmis saame, on maailm vahepeal juba muutunud.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456