Autor: Personaliuudised.ee • 20. november 2019

Välispraktika: kaebus töösõltlase peale ja PepsiCo osalemine Gender Tick programmis

Prantsusmaal töötav singapurlane sattus kahel korral hätta personaliosakonnaga, sest saatis tööga seonduvaid kirju väljaspool firma ametlikku tööaega.
Foto: Pixabay

Prantsuse tööseadus peab rangelt kinni 35-tunnisest töönädalast ja pärast tööaja lõppu kolleegidele tööasjade meenutamist võidakse pidada ahistamiseks. Noomimise asemel soovitas personaliosakond singapurlasel leida endale hobisid ja tekitada elu väljaspool tööd.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456