Autor: Personaliuudised.ee • 9. detsember 2019

Eesti personaliettevõte hakkab vahendama ligi poolt miljonit tööotsijat

Manpoweri kohalik filiaal sai esimese Eesti ettevõttena üleeuroopalise töövahendusvõrgustiku EURES ametlikuks koostööpartneriks. Sellega avaneb Eesti ettevõtetele ligipääs 466 000 Euroopa tööotsija andmetele ning inimestele ligipääs 362 000 täitmata ametipostile üle Euroopa.
Foto: Unsplash

„EURES on ühelt poolt Euroopa suurima võrgustikuga töövahendusportaal, mis viib omavahel kokku sadu tuhandeid tööotsijaid ja tööandjaid, aga sellega kaasneb ka taustakontroll ja nõustamisteenus,“ selgitas Manpower Eesti äriarendusjuht Kirke Altrov. „Väärt töötaja leidmine võib olla nõela otsimine heinakuhjast ja mõnikord Eestis sobivat spetsialisti polegi. Seejuures ei pea välismaalt otsima alati välismaalast, EURES võimaldab meile ligipääsu ka põhjamaadesse kolinud eestlaste CV-dele,“ rääkis Altrov.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456