Autor: Taimi Elenurm • 23. jaanuar 2020

Pingeid ja kriise tiimis saab ja tuleb ohjata

Paisuva tarbimiskultuuri paratamatu kaasnähtus on vajaduste ja ootuste suurenemine. Kui ülepaisutatud ootused ei täitu, kasvab pinge.
Töö- ja tervisepsühholoog ning superviisor/coach Taimi Elenurm.

Esmalt hakatakse kurtma ja kaeblema; kuid kui ärritus süveneb, võib see paisuda vihaks nende vastu, keda arvatakse ülepaisutatud ootuste täitumata jäämises süüdi olevat. Inglise bioloog Rupert Sheldrake on kirjeldanud kaebleva meelelaadi üha laiemat levimist heaoluühiskonnas: „Kui midagi ootuspärast ei saada, siis hakatakse kaeblema, et mul on selleks ju õigus. Kui midagi läheb viltu, siis kurdetakse, et mu pettumises on süüdi keegi teine.”

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456