Autor: Personaliuudised.ee • 12. veebruar 2020

Qualito hakkas pakkuma IT-spetsialistide värbamisteenust

Eestis asutatud tarkvaraarendusettevõte Qualito hakkas vastloodud tütarfirma Q-Recruit kaudu pakkuma IT-spetsialistide värbamisteenust, otsides tööandjatele vajalike oskustega töötajaid mitmest Ida-Euroopa riigist.
Foto: Unsplash

Qualito tegevjuhi Rainar Üti sõnul on sarnaselt Eestiga ka paljudes Lääne- ja Põhja-Euroopa riikides suur IT-spetsialistide põud. „Meie värbamisteenuse sisu on see, et otsime tööandjate soovidele vastavaid programmeerijaid ja teisi IT-spetsialiste Ukrainast, Venemaalt, Valgevenest ning teistest Ida-Euroopa riikidest, kus reaalainete oskus on kõrgel tasemel,“ rääkis Ütt. „Värvatud IT-asjatundjaid vahendame ettevõtetele Saksamaal ja teistes saksakeelsetes piirkondades, Suurbritannias, Madalmaades, Skandinaavias ja Eestis, kus asuvad ka Qualito peamised kliendid.“

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456