Uudised
Ainult tellijale

Qualito hakkas pakkuma IT-spetsialistide värbamisteenust

Eestis asutatud tarkvaraarendusettevõte Qualito hakkas vastloodud tütarfirma Q-Recruit kaudu pakkuma IT-spetsialistide värbamisteenust, otsides tööandjatele vajalike oskustega töötajaid mitmest Ida-Euroopa riigist.

Foto: Unsplash

Qualito tegevjuhi Rainar Üti sõnul on sarnaselt Eestiga ka paljudes Lääne- ja Põhja-Euroopa riikides suur IT-spetsialistide põud. „Meie värbamisteenuse sisu on see, et otsime tööandjate soovidele vastavaid programmeerijaid ja teisi IT-spetsialiste Ukrainast, Venemaalt, Valgevenest ning teistest Ida-Euroopa riikidest, kus reaalainete oskus on kõrgel tasemel,“ rääkis Ütt. „Värvatud IT-asjatundjaid vahendame ettevõtetele Saksamaal ja teistes saksakeelsetes piirkondades, Suurbritannias, Madalmaades, Skandinaavias ja Eestis, kus asuvad ka Qualito peamised kliendid.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700