Autor: Kai Saard • 21. veebruar 2020

Murrame koosolekute pidamise kultuuri

Päikesepaisteline veebruarikuu pärastlõuna. Sisenen lennujaama VIP sissepääsu ja leian ennast koosolekuruumist, mille nimi on „Metsˮ. Näen paari lennukit maandumas ja ühte õhku tõusmas. Taban end mõtlemast, et sellises kohas võiksin tööd teha küll.
Koosolekudisainer ja Hollandi ettevõtte MindMeeting looja Eric de Groot (vasakul) ning MySpotiti juht Hardi Kinnas.
Foto: Kai Miller

Mõne aja pärast liitub minuga koosolekuruumide otsingumootori MySpotiti juht Hardi Kinnas, kes räägib elavalt sellest, kuidas on sellises koosolekuruumis, nagu seda on lennujaama VIP koosolekuruum nimega „Metsˮ, hea pidada just loomingulist koosolekut. „Lennukeid tulemas ja minemas vaadates tulevad lennukad ideed. Exceli tabeli koosolekut siin ilmselt ei tee – selleks sobib näiteks black box’i stiilis ruum, kus on pehme vaip, toolid, ekraan.ˮ

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456