Autor: Personaliuudised.ee • 29. aprill 2020

5 soovitust, kuidas kodus töötades küberhügieeni hoida

Muutunud elukorraldus tekitab juurde uusi küberturvalisusega seotud probleeme, kuid targasti käitudes on võimalik neid vältida.

Luminori võrgu ja võrguturbe üksuse juht Andrei Mitt ütles, et kodus tunnevad inimesed end tavaliselt mugavalt ja kipuvad unustama elementaarse küberhügieeni. „Kontoris oleme tavaliselt kaitstud mitmekülgsemalt kui kodus, kus sellist turvavõrku ümber pole. Seepärast peavad inimesed olema kodus tööd tehes eriti ettevaatlikud,” lausus Mitt.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456