Autor: Personaliuudised.ee • 15. mai 2020

USA: Disney juhid vähendavad oma palka

Koroonaviiruse mõjuga maadleva meedia- ja meelelahutusgrupi Walt Disney Inc tippjuhid vähendavad oma palka või loobuvad sellest üldse. Juhatuse esimees Bob Iger – üks kõrgemapalgalisi juhte meelelahutustööstuses – on ise eeskujuks ja loobub oma palgast. Tema aastapalk oli möödunud aastal 47,5 miljonit dollarit.
Foto: Unsplash

Värskelt ametisse määratud tegevjuhi Bob Chapeki palk vähenes 5. aprillist poole võrra, sest stuudio ja teemapargid on suletud. Veebruaris tööle asudes oli Chapeki põhipalk 2,5 miljonit dollarit.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456