Autor: Personaliuudised.ee • 27. mai 2020
Ainult tellijatele

Milline on tööelu seis pärast eriolukorra lõppu?

Suur osa ettevõtetest jätkavad endiselt tööd kas tervenisti (18%) või osaliselt (26%) distantsilt. Distantsilt töötamist võimaldab töö iseloom ja ettevõtte kultuur. Kaugtööd pole võimaldatud 38%-le inimestest ja seda peamiselt valdkonna eripära (kaubandus-, teenindus- ja tootmissektor) või töö iseloomu tõttu, selgus CV-Online'i uuringust.

Autor: Pexels

Küsitlusest selgus, kui palju on muutunud tööaeg ja roll. Selgus, et 61% inimestest on tööroll pärast koroonakriisi jäänud samaks, kuid 13% on kahjuks kaotanud töö. Töömahu vähenemist tajub 11% ja suurenemist 5%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700