Autor: Personaliuudised.ee • 27. mai 2020

Milline on tööelu seis pärast eriolukorra lõppu?

Suur osa ettevõtetest jätkavad endiselt tööd kas tervenisti (18%) või osaliselt (26%) distantsilt. Distantsilt töötamist võimaldab töö iseloom ja ettevõtte kultuur. Kaugtööd pole võimaldatud 38%-le inimestest ja seda peamiselt valdkonna eripära (kaubandus-, teenindus- ja tootmissektor) või töö iseloomu tõttu, selgus CV-Online'i uuringust.
Foto: Pexels

Küsitlusest selgus, kui palju on muutunud tööaeg ja roll. Selgus, et 61% inimestest on tööroll pärast koroonakriisi jäänud samaks, kuid 13% on kahjuks kaotanud töö. Töömahu vähenemist tajub 11% ja suurenemist 5%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456