Autor: Personaliuudised.ee • 12. juuni 2020

Pea iga viies töötaja kogeb tööga seotud pingeid ja stressi

Pingete ja stressi kogemine on sagenenud ja töötajad muretsevad rohkem oma töö ja rahalise olukorra pärast, selgub värskest Palgainfo Agentuuri ja CVKeskuse üle 11 000 osalejaga töötajate küsitluse tulemustest.
Foto: Pexels

Tööga seotud muresid tuleb tihti ette 18% töötajatel ja raha pärast esineb pingeid 19% töötajatel. Eelmise kevadega võrreldes on tööga seotud pinged kasvanud – aasta tagasi koges tööstressi 14% töötajatest. Töötajad muretsevad eelmise kevadega võrreldes keskmiselt rohkem ka koduste asjade ja oma tervise pärast.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456