Autor: Kristjan Rotenberg • 2. juuni 2020

Märgid, et meeskonna vastupidavus hakkab langema

Suuremate muutuste ajal on üheks inimeste toimetuleku mehhanismiks n-ö kogunenud reservenergia kasutamine. Läheme üle varuakudele. See töötab hästi lühiajalise väljakutse korral. Kui aga väljakutsuv periood kestab nädalaid või kuid, hakkab ka varuenergia vaikselt vähenema ning toimetulek muutub üha raskemaks. Läheneb krooniline stress ja töövõime langus, kirjutab kogenud tööstusjuht ja koolitaja Kristjan Rotenberg.
Kogenud tööstusjuht ja koolitaja Kristjan Rotenberg
Foto: Urmas Kamdron

Seda protsessi õigel ajal teadvustades, on aga võimalik suurem kahju ära hoida. Kuidas märgata selliseid muutusi meeskonnas?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456