Autor: Personaliuudised.ee • 22. juuni 2020

AUSTRAALIA: vähene kindlustunne ametnike seas

Austraalia ametnikud ja spetsialistid on mures oma rahalise olukorra, töövõimaluste ja töökindluse pärast, selgub värskest uurimusest, mis keskendus sellele, kuidas ametnikud tajuvad oma olukorda ja võimalusi COVID-19 kriisi ajal.
Foto: Pixabay

52% austraallastest on kriisi ajal vähem kulutanud, eraettevõtjate hulgas on sama näitaja lausa 63%. 36% vastanute sissetulek on vähenenud. Lisaks selgus, et inimesed investeerivad aega enesetäiendamisse, sealhulgas pühendavad rohkem aega uue töö otsimisele, CVde lihvimisele ja veebikursustel osalemisele. Veebiõppimine oli eriti populaarne eraettevõtjate ja aktiivsete tööotsijate hulgas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456