Autor: Personaliuudised.ee • 10. september 2020

8 moodust Zoomi-tüdimuse peletamiseks

Kõik, kes on kogenud Zoomi-tüdimust, teavad, kui tüütu see võib olla. Kui terve hommiku on toimunud järjest videokõnesid, tunneme end sageli unisena ja oleme endassetõmbunud.
Foto: Unsplash

Põhjus on selles, et näost näkku loome kontakti nii sõnade kui ka füüsiliste või mitteverbaalsete märkide, näiteks hääletooni, silmsideme, näoliigutuste, žestide ja kehahoiaku abil. Virtuaalse suhtluse käigus jääb sedalaadi kontakt nõrgemaks. Osalejad ei kuule väikeseid muutuseid kõneleja hääles, ei saa selgelt näha näoilmeid ega lugeda kehakeelt. Selle vähesema sideme tõttu peab kuulaja rohkem tööd tegema, mis on kurnav. Aga leidub väljapääs: järgmised kaheksa moodust aitavad kuulajaid energiaga laadida ja vältida sellise tüdimuse tekkimist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456