Autor: Personaliuudised.ee • 18. september 2020

CV-Online: inimesed vanuses 55+ on kullaprooviga töötajad

Hoolimata osalisest tõrjumisest soovivad väärikas eas inimesed tööl käia ja osalevad innukalt ka täienduskoolitustel, selgub CV-Online’i sügisel tehtud küsitlusest. Pensionil olijad soovivad töötada eeskätt selleks, et end tegevuses hoida, see põhjus edestab isegi lisasissetuleku leidmise vajadust.
Üle 55-aastasest vastajatest on hiljuti täienduskoolitusel osalenud suisa 34%
Foto: Pixabay

Üldiselt on vanemad inimesed väga motiveeritud tööturul osalema, aga nende soovid ja vajadused on muutunud. Töökoha valiku kriteeriumide eesotsas on lisaks palgale (mainis 51% vastajatest) ka töö sobiv asukoht (44%), sobilik graafik (35%) ja tööandja usaldusväärsus (19%). Karjääritegemise võimalusele pööratakse seevastu keskmisest märksa vähem tähelepanu (3%).

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456