Autor: Personaliuudised.ee • 18. september 2020
Ainult tellijatele

CV-Online: inimesed vanuses 55+ on kullaprooviga töötajad

Hoolimata osalisest tõrjumisest soovivad väärikas eas inimesed tööl käia ja osalevad innukalt ka täienduskoolitustel, selgub CV-Online’i sügisel tehtud küsitlusest. Pensionil olijad soovivad töötada eeskätt selleks, et end tegevuses hoida, see põhjus edestab isegi lisasissetuleku leidmise vajadust.

Üle 55-aastasest vastajatest on hiljuti täienduskoolitusel osalenud suisa 34%
Autor: Pixabay

Üldiselt on vanemad inimesed väga motiveeritud tööturul osalema, aga nende soovid ja vajadused on muutunud. Töökoha valiku kriteeriumide eesotsas on lisaks palgale (mainis 51% vastajatest) ka töö sobiv asukoht (44%), sobilik graafik (35%) ja tööandja usaldusväärsus (19%). Karjääritegemise võimalusele pööratakse seevastu keskmisest märksa vähem tähelepanu (3%).

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700