Autor: Kai Saard • 23. september 2020

Põldu kodukontoris ei hari ehk Kuidas tunnetavad personalijuhid praegust olukorda

Kas ja milliseid uusi värbamisviise on eri ettevõtted kasutusele võtnud? Mis on ettevõtete plaan B nüüd, kus koroonaviirus taas hoogu kogub? Mida on muudetud ja plaanitakse muuta oma töökorralduses? Oma kogemust jagavad Grifs OÜ personalijuht Mari Kalaus, Järvamaa haigla personalijuht-juhiabi Merle Kurema, Leonhard Weiss OÜ personalijuht Riina Kask, Ragn-Sellsi personalijuht Kaire Parve, Väätsa Agro sekretär-personalijuht Malle Tuuleveski.
AS Väätsa Agro personalijuht Malle Tuuleveski ütleb, et uusi töötajaid Eestist eriti ei leia, sest farmitöö ja töö loomadega on ebapopulaarne ja raske
Foto: Erik Prozes

Põldu kodukontoris ei hari

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456