Autor: Personaliuudised.ee • 8. oktoober 2020

Värbamisagentuuri Brandem uueks tegevjuhiks sai Keiu Kaitsa

Alates 1. oktoobrist juhib värbamisagentuuri Brandem senine värbamisosakonna juht ja partner Keiu Kaitsa (Kiisler). Brandemi osanikena jätkavad Paavo Heil ja Marie Evart.
Keiu Kaitsa
Foto: Mihkel Leis

Viimased kaks aastat on Keiu Kaitsa kuulunud Brandeni meeskonda nii tööandja brändingu konsultandi kui ka värbamistiimi juhi rollides. Personalivaldkonnas on Keiu tegutsenud üle 10 aasta, töötades näiteks värbamiskonsultandina CV Keskuses ja HR Business Partnerina Cirkle K-s.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456