Autor: Personaliuudised.ee • 20. oktoober 2020

6 soovitust, kuidas reageerida halvale käitumisele

Foto: Pexels
Meeskonnakoosolek. Müügikampaania ei toonud loodetud tulemusi. Juht süüdistab turundusjuhti valedes valikutes, aga kõik mäletavad, et just tema ise oli see, kes oma idee läbi surus ja valdkonnajuhi soovitusi eiras.

Aga keegi ei ütle midagi.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456