Autor: Kai Saard • 4. november 2020

Personalitöötajate palgaraport | 2020. aasta II kvartal

Vaatame üle, millised on personalijuhtide ning personali ja karjääri tippspetsialistide palganumbrid 2020. aasta teises kvartalis. Uurime, kellel on palk tõusnud ja millises piirkonnas on valdkonna töötasu suurim.
Foto: Pixabay

Enne statistika juurde minekut vaatame üle, keda raport hõlmab.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456