Autor: Kaija Teemägi • 23. november 2020

Interaktiivne ja nutikas hübriidõpe kui uus normaalsus

Kaugtöö ja harvem füüsiline kontakt loob vajaduse hübriidõppeks, seades ettevõtted uutmoodi väljakutse ette – kuidas soodustada uue info omandamist virtuaalselt ja iseseisvamalt?
Kaija Teemägi Koolituskonverentsil 2021.
Foto: Raul Mee

Vähem paberit ja rohkem võimalusi tööetappe digitaliseerida lubab paindlikumalt töötada ja äri kuulikindlamaks muuta. Uued protsessid on aga asjakohased siis, kui neid ka õigesti ja jätkusuutlikult järgitakse. Tihti kiputakse aega ja raha nõudnud digilahenduste kõrval ära unustama inimene, kes neid uuendusi päriselus praktiseerima hakkab. Iga uus protsess vajab kasutajalt õppimist ja kellegi poolt juhendamist. Kui õppimisetapp jääb poolikuks või vahelt ära, võib juhtuda, et uuenduse kasutuselevõtus tekivad lüngad või lendab suur investeering suisa digiprügikasti.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456