Autor: Personaliuudised.ee • 16. detsember 2020

Amazon lubab kodus töötada järgmise aasta juuni lõpuni

Amazon on töötajatele teatanud, et kelle töökohustused võimaldavad tõhusalt kodus töötada, võivad seda teha tuleva aasta juunikuu lõpuni, pikendades sellega esialgu lõppeva aasta lõpuks kavandatud kontorisse naasmise tähtaega. Võimalus laieneb ettevõtte töötajatele kõikjal üle maailma.
Foto: Unsplash

Otsuse ajendiks on maailma suurima veebijaemüüja USA harus aasta jooksul rohkem kui 19 000 eesliinitöötaja haigestumine koroonaviirusesse. Mõned firma töötajad, ametnikud ja ametiühingud on viimastel kuudel öelnud, et Amazon on ladusid pandeemia ajal lahti hoides töötajate tervise ohtu seadnud. Samas on ettevõte investeerinud märkimisväärseid summasid ja vahendeid, et need, kes otsustavad töö juurde kohale tulla, oleksid kaitstud – rakendatakse sotsiaalset distantseerumist, desinfitseerimist, kehatemperatuuri mõõtmist ning pakutakse kaitsemaske ja käte desovahendit.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456