Autor: Taimi Elenurm • 7. jaanuar 2021

Kuidas kriisis töövõimet hoida

Juhi ülesanne on saavutada tulemused teiste kaudu. Selleks on vaja võimekaid ja töökaid inimesi, kellega ühise visiooni nimel tegutseda ning läbi raskuste sihile jõuda. Kriisis võib aga töövõime oluliselt kahaneda.
Foto: Pexels

Kriisi on kirjeldatud kui äkilist või suure ja olulise mõjujõuga muutust, mis sisaldab ohtu ja ehmatust, aga ka eraldamist ja lahutamist senisest elust, mis toob kaasa vajaduse otsustada, millest loobuda, millega leppida ja mida muuta. Kriisiga kaasneb probleemide pundar, mille hulgast tuleb leida võimalused teisenenud tegelikkusega toimetulekuks ja muutunud keskkonnas kohanemiseks.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456