Autor: Personaliuudised.ee • 14. jaanuar 2021
Ainult tellijatele

Algas värbamisturundustegude konkurss

Alanud on iga-aastane värbamisturundusteo ja parima värbaja konkurss, mille eesmärk on tunnustada Eesti silmapaistvaid, edukaid ja sihtrühmi kõnetavaid värbamistegusid.

2020. aasta värbamisturundustegude tunnustamine. Vasakult: CV-Online'i turundusjuht Maris Viires, võitja Lennuliiklusteeninduse AS-i personalijuhi Ere Keerig-Kont ja Instar EBC tegevjuht Kersti Vannas
Autor: Instar EBC

CV-Online Estonia, Instar EBC ja Helo Tamme oma värbamisblogiga „Mis muudab töökuulutuse atraktiivseks” korraldavad üle-eestilist värbamisturundusteo ja parima värbaja konkurssi 13. jaanuarist kuni 13. veebruarini. Konkursi käigus kogutakse 2020. aastal silma jäänud värbamiskampaaniaid, -videoid, uudseid töökuulutusi ja selgitatakse välja ka kõige tulemuslikum/innovaatilisem värbaja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700