Autor: Personaliuudised.ee • 14. jaanuar 2021

Algas värbamisturundustegude konkurss

Alanud on iga-aastane värbamisturundusteo ja parima värbaja konkurss, mille eesmärk on tunnustada Eesti silmapaistvaid, edukaid ja sihtrühmi kõnetavaid värbamistegusid.
2020. aasta värbamisturundustegude tunnustamine. Vasakult: CV-Online'i turundusjuht Maris Viires, võitja Lennuliiklusteeninduse AS-i personalijuhi Ere Keerig-Kont ja Instar EBC tegevjuht Kersti Vannas
Foto: Instar EBC

CV-Online Estonia, Instar EBC ja Helo Tamme oma värbamisblogiga „Mis muudab töökuulutuse atraktiivseks” korraldavad üle-eestilist värbamisturundusteo ja parima värbaja konkurssi 13. jaanuarist kuni 13. veebruarini. Konkursi käigus kogutakse 2020. aastal silma jäänud värbamiskampaaniaid, -videoid, uudseid töökuulutusi ja selgitatakse välja ka kõige tulemuslikum/innovaatilisem värbaja.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456