Autor: Kadi Tamkõrv • 19. jaanuar 2021

Kõik, mida on tarvis kaugtöö mõtteviisi juurutamiseks

2020 oli erakordne aasta kõikidele organisatsioonidele. Tervisekriis mõjutab sügavalt, kus ja kui palju me tulevikus töötame. Ka Nortalis hakati rakendama kaugtöö põhimõtet.
Kadi Tamkõrv
Foto: Silver Gutmann

Praegu pole veel teada, millised viimase aasta jooksul toimunud muutused jäävad püsima ning millised on olnud ajutise iseloomuga. Töötamise viiside poolest tundub maailm olevat laias laastus kaheks jaotunud. Üks pool on seisukohal, et inimesed soovivad esimesel võimalusel naasta varasema töökorralduse juurde, mis põhineb kontoris töötamisel ja silmast silma kohtumistel. Tõdetakse, et kodudes töötamine on küll tore, kuid pole kestlik, sest inimene on sotsiaalne olevus ja soovib päriselt teistega kohtuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456