Autor: Kadri Seeder • 15. jaanuar 2021

Suur nimekiri: kuidas on tervisekriis mõjutanud soodustuste pakkumist?

Kuna kevadel puhkenud tervisekriis tõi kaasa muutused töökorralduses ja tööturul, siis küsiti tööandjatelt soodustuste pakkumise kohta viimase kuue kuu jooksul (aprill–september 2020).
Koroonaviiruse levik on mõjutanud spordiga seotud soodustuse kasutamist, sest spordisaalid olid kevadel ja 2020. aasta lõpust alates kinni.
Foto: Pixabay

Varasemates küsitlustes on küsitud soodustuste pakkumise kohta viimase aasta jooksul. Mõne soodustuse juures, näiteks preemiad riiklike pühade puhul, võib see mõjutada ka tulemusi. Kuna kõige sagedamini makstakse jõulupreemiat, siis arusaadavalt seda nende kuude jooksul paljud teinud ei olnud. Samas on näha, et mitme soodustuse puhul on tööandjad silmas pidanud eelkõige soodustuste pakette, mitte seda, kas soodustust on ka viimastel kuudel pakutud, näiteks variandi „jõulupakid töötajate lastele” märkis suur osa vastajaid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456