Autor: Kai Saard • 18. jaanuar 2021

Mida personalijuhid loevad? Asjatundjate 30 lugemissoovitust

Uurisime Eesti personalijuhtidelt, milliseid raamatuid soovitaksid nemad oma valdkonna inimestel lugeda: mis oleks hariv, silmaringi laiendav, praegu parasjagu aktuaalne jpm. Esile tõsteti paljuski ingliskeelseid raamatuid, kuid leidus ka eestikeelseid, teiste seas „Jõudˮ (Patty McCord) ja „Põhimõttedˮ (Ray Dalio).
Foto: Pille-Riin Pillav

Karin Rändla, JELD-WENi personalijuht

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456