Autor: Personaliuudised.ee • 21. jaanuar 2021

Kes on selle aasta TOP tööandjad?

Äsja selgusid TOP tööandja uuringu tulemused ja esimeste seas on nii mõnigi üllatus. Kusjuures tööandja valiku puhul on aina rohkem hakatud otsustavaks kriteeriumiks märkima ausat kohtlemist ja töötajate tervise eest hoolitsemist.
Foto: Andras Kralla, Liis Treimann

CV-Online Estonia avalikustas äsja TOP tööandja uuringu tulemused. „Lõppenud eriline aasta on toonud TOP tööandjate edetabelisse senisest enam liikumisi. Üldarvestuse võitjateks on tõusnud ettevõtted, keda 2020. aasta jaanuaris esikolmikus ei olnud: SEB Pank, COOP Eesti ja Swedbank,” kirjeldab CV-Online’i teenindus- ja turundusjuht Maris Viires.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456