Autor: Helo Tamme • 3. veebruar 2021

Värbamine on kallis lõbu – 21 asja, millega arvestada

Tahaks arvata, et on ju siililegi selge see, et värbamisprotsess on kulukas ja kulu ei piirdu ainult ühe töökuulutuse avaldamisega kandidaatide ligimeelitamise eesmärgil. Samas on siiani paljusid, kes arvavad, et töökuulutus on ainuke värbamiskulu, kuna see tundub otseselt selle ühe inimese värbamisega seotud olevat.
Foto: Pixabay

Minu praegune Tallinna Majanduskooli personalitöö grupi õpilased on väga tublid ja tunnevad sisulist huvi värbamise, sh värbamisega seotud kulude vastu. Vähemalt nii mulle tundub. Seepärast istusingi maha, et hakata neile kokku panema lisamaterjali selle kohta, milliseid kulusid ja investeeringuid tuleb tööandjal värbamis- ja valikuprotsessis teha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456