Autor: Personaliuudised.ee • 1. märts 2021

Kanadas teenivad tegevjuhid keskmisest töötajast 202 korda rohkem

Sada Kanada suurima palgaga tegevjuhti teenisid 2019. aastal 202 korda rohkem kui keskmine töötaja. See on kolmas kord, kui lõhe ületas 200 piiri, kuigi vähenes võrreldes eelmise aasta 227:1 suhtarvuga.
Foto: Unsplash

Need sada tegevjuhti teenisid 2019. aastal keskmiselt 10,8 miljonit dollarit. Sellise tempo korral oli keskmine suurepalgaline tegevjuht teeninud juba 4. jaanuari hommikul kella 11.17-ks sama palju, kui keskmine töötaja teenis terve aastaga. See on umbes tund hiljem kui sellele eelnenud aastal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456