Autorid: Rita Mesi, Victoria Villig, Annika Kald • 12. märts 2021

Värbamisturunduskonkursi 1. koht: instastaar Victoria Villig aitas murda müüti tõsisest politseist

Politsei- ja piirivalveamet pälvis 11. märtsil toimunud üritusel KICKOFF 2021 oma töövarjukampaaniaga värbamisturundusauhindade konkursi 1. koha. Kampaania koostöös Instagrami-staari Victoria Villiguga aitas kummutada müüti politseinikust kui vaid tõsisest ja rangest ametist. Idee teha tänapäevane kampaania tekkis ühise arutelu käigus, rääkis PPA värbamisteenuse juht Rita Mesi.
Väljavõte Victoria Villigu Instagramist, kui ta tegi oma eelmise aasta kõige populaarsema postituse sügisesel koolivaheajal koostöös politseiga, mis jõudis vähemalt 80 000 inimeseni.
Foto: Kuvatõmmis

Politseis on alati olnud töövarjutamine avatud neile, kes huvituvad siseturvalisuse maailmast. Eelmisel aastal ei saanud me aga koroonaviiruse leviku tõttu noori külla lasta ja nii jõudsime lahenduseni kasutada sotsiaalmeediat ja meie head koostööd Victoria Villiguga.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456